PROFESSIONEL TRÆFÆLDNING

- vi gør det, vi er bedst til!

Træfældning i Østjylland

Skal du have fældet et enkelt træ eller have tyndet ud i din skov, så er vi parat til at klare opgaven for dig. Der kan være mange grunde til at få udført træfældning: Måske skygger et træ for solen i haven, måske træet er sygt eller måske er det for skovdyrkning, hvor der gives bedre adgang til lys, vand og næringsstoffer. Uanset hvad, så klarer vi alle former for træfældningsarbejde i Århus, Højbjerg og hele Østjylland.

Sikker og professionel træfældning

Skal du have fældet et træ, skal du tænke dig godt om, før du selv begiver dig ud i opgaven. Det er nemlig en ikke så lidt ufarlig opgave, hvor du risikerer at gøre skade på dig selv, dit hus eller din nabos hus. Derfor er det anbefalet at lade en professionel om opgaven. Så er du garanteret, at træfældningen sker efter de gældende forskrifter og med øje for sikkerheden. Vi planlægger opgaven nøje, så vi eksempelvis sikrer os, at træet falder i den rigtige retning. Skulle der mod forventning ske et uheld, har vi naturligvis en forsikring, der dækker de eventuelle skader.

Få et uforpligtende tilbud

Vi løser alle former for opgaver, hvad end de er store eller små, og vi giver en god pris på træfældning i Århus og Østjylland. Uanset omfanget af din opgave, kommer vi ud og ser på opgaven og taler med dig om, hvordan vi bedst kan løse den. I langt de fleste tilfælde kan du få en pris, inden vi kører igen, men er opgaven af en speciel størrelse eller karakter, skal vi hjem og regne på en god pris. Du vil derefter modtage et tilbud inden for det efterfølgende døgn.

Få et uforpligtende tilbud

Leveret af