PROFESSIONEL TRÆFÆLDNING

- vi gør det, vi er bedst til!

Topkapning i Århus og Østjylland

Skal du have fældet et træ, men er pladsen trang, så anbefaler vi at du benytter dig af topkapning. Ved denne metode klatrer vi op i træet og skærer det i mindre dele, hvorefter grene og de mindre stykker af stammen hejses ned. På den måde undgår vi at beskadige omgivelserne, hvad end det drejer sig om bygninger, drivhuse, buske eller træer.

Sikkerhed i fokus

Topkapning er en kompliceret affære, som kræver stor specialviden og mange sikkerhedsforanstaltninger. Opgaver i højder indebærer altid en risiko, og derfor er det klart vores anbefaling, at du lader en professionel om opgaven for både din egen, andres og omgivelsernes sikkerhed. Hos 1-2-Træfældning.dk har vi de fornødne kompetencer og klatreuddannelse, så du er garanteret at sikkerheden er i top.

Hvorfor topkapning?

Der er mange årsager til at vælge topkapning. Måske skal træet fældes helt, hvor en traditionel træfældning ikke er muligt på grund af pladsmangel. Topkapning kan også udføres for at beskære et træ med det formål at undgå skyggedannelse til fordel for andre beplantninger. Det er også muligt at vælge topkapning, hvis der er pladsmangel, men samtidig et ønske om at bevare træet. Uanset dine ønsker og behov, finder vi en løsning på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Leveret af