✔️ Vi rådgiver og hjælper med pleje og fældning

✔️Professionel træpleje ​og træfældning

Professionel stubfræsning i Østjylland

​Skånsom og effektiv stubfræsning

Har du fået fældet et eller flere træer, står der efterfølgende stubbe tilbage. De fylder, så du ikke kan komme til at anlægge nyt græs eller bed – samtidigt med, at det generer øjet. Her kan vi tilbyde dig at fjerne træstubben nemt, skånsomt og effektivt, så du slipper for det omfattende gravearbejde, der traditionelt benyttes.

Hos 1-2-Træfældning.dk ApS udfører vi stubfræsning til gode priser i Aarhus, Odder, Højbjerg og i det øvrige Østjylland. Så hold dig ikke tilbage med at hive fat i os, når stubben skal fræses – også hvis du bor et andet sted i Jylland.

God og effektiv stubfræser

Vi har en effektiv stubfræser, der hjælper os til at udføre stubfræsningen professionelt. Vores stubfræsere kan benyttes på selv de helt små arealer, hvor f.eks. gravemaskiner og lignende ikke kan komme til.

Vi kan fræse stubben 30-40 cm, og vi efterlader en pæn og plan overflade, så du efterfølgende kan anlægge et bed eller plante nyt græs på området. Endnu en fordel er, at fræsningen efterlader træflis, som du efterfølgende kan bruge i havens bede eller buske.

Stubfræsning og rodfræsning

En stubfræsning fjerner kun stubben, så du efterfølgende kan få anlagt græs, bede eller lignende over et plant område. Dog kan du risikere, at jorden med tiden falder sammen, hvis rodnettet fra træet er stort, fordi rødderne er et organisk materiale.

Derfor anbefaler vi også en rodfræsning, hvis det fældede træ f.eks. er stort – eller hvis der er fældet flere træer på et areal, hvor de kan have dannet et større rodsystem. Ved rodfræsningen sørger vi for at fjerne de stride rødder.

Nu tænder du måske ”hvad koster stubfræsning?” – vi kan give dig en konkret pris, når vi har været ude og se på opgaven. Så du skal ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud af træplejer

Er du i tvivl om, hvilken form for træpleje dine træer har behov for, kommer vi ud til dig og ser på projektet. Herefter kan vi rådgive dig bedst muligt efter dine ønsker og forventninger, så du kan få den bedst mulige løsning på din opgave. 

Vi giver altid konkurrencedygtige priser og helt uforpligtende tilbud, så du forhåbentligt vælger os til din opgave.

Husk, at der gives håndværkerfradrag for hækklipning og beskæring af buske og træer.

Træplejer Søren Møller Grønfeldt

Udfyld formular - modtag dit tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder er glade for os - hør hvad de siger​

Vi sætter pris på vores kunder og gør vores ypperste for, at gøre dem glade og tilfredse med vores arbejde.

Lever i den grad op til sit navn

1 -2-TRÆfældning.dk lever i den grad op til sit navn. Søren greb hurtigt ind i en opgave der ikke blot krævede hans profesionelle kompetencer i forbindelse med et meget vanskeligt og højt træ - men har også leveret en top professionel rådgivning i en “nabokonflikt” hvor alle parter blev tilfredse og arbejdet blev udført på stedet.

Et kæmpe tak og stor anbefaling herfra

Irene Høllund

Et firma der er yderst kompetent

Et firma der er yderst kompetent. Søren er dygtig og velvidende om sit arbejde, samt tilbyder træfældning til en fornuftig pris.

Firmaet kan varmt anbefales.

Lene Holm Døssing

Professionel træfældning

Opgaven, som var for vanskelig til, at jeg selv turde binde an med den, blev udført meget tilfredsstillende - til aftalt pris og tid uden der blev gået på kompromis med sikkerheden.

Finn Kalsbøll

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv udførsel af opgave, samt god oprydning så det eneste spor efter dem, var at træet var væk.

Kurt Martinsen

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Vi rådgiver og hjælper
​med pleje og fældning

Professionel træpleje
​og træfældning

Kontakt

1-2-Træfældning.dk ApS​

CVR: 40849718

Orionsvej 9, 8270 Højbjerg

 

Telefon: 26 27 29 28

E-mail: 12traefaeldning@gmail.com 

Brug for vores ekspertise?

Bestil træplejer nu!

26 27 29 28

white-facebook-box-fill     white-instagram-fill     youtube-hvid

Copyright © 2021 | 1-2-Træfældning.dk ApS.
​Alle rettigheder forbeholdes.