PROFESSIONEL TRÆFÆLDNING

- vi gør det, vi er bedst til!

Rodfræsning i Østjylland

Vi tilbyder professionel rodfræsning af alle typer træer i Århus og hele Østjylland. En rodfræsning er en god løsning, hvis du har store, generende rødder i din have eller på dit udeareal, der er besværlige at få op ved traditionelle opgravning. I den forbindelse kan vi hos 1-2-Træfældning.dk med effektive rodfræsere i flere størrelser udføre opgaven effektivt og præcist.

Hvorfor skal du vælge rodfræsning?

Rodfræsning er det rette valg, når du skal have fjernet et større rodnet, der typisk efterlades efter fældningen af et stort træ. Lader du rodnettet blive, risikerer du nemlig med tiden, at jorden synker sammen, fordi rødderne forgår. Derfor kan det senere blive nødvendigt at lægge ny jord på området for at udjævne det. Derudover kan rodnettet, hvis det ikke fjernes, skabe synlige ujævnheder i overfladen, eller være til gene når du graver i nærheden. Spørg os endelig, hvis du er i tvivl om, hvorvidt rodfræsning er det rette valg for dig.

Fordele ved rodfræsning

Rodfræsning er en rigtig god metode til at få bortfræset mange, stride rødder. Det er en meget effektiv måde at fjerne træers rødder i forhold til opgravning, og det er samtidig en skånsom metode, hvor der efterfølgende vil være minimale terrænskader og uden synlige spor på græsplænen. Derudover vil rodfræsningen også resultere i flis, der kan anvendes rundt i havens eller udearealets bede og buske, medmindre du ønsker, vi tager det med os. Samtidig kan rodfræsning over et større areal skabe en god grobund for nye bede og plæner, fordi jorden bliver løs og nem at arbejde i.

Få et uforpligtende tilbud

Leveret af