✔️ Vi rådgiver og hjælper med pleje og fældning

✔️Professionel træpleje ​og træfældning

Om 1-2-Træfældning​.dk ApS

Firmaet 1-2-TRÆfældning.dk ApS

1-2-Træfældning.dk ApS ejes af Søren Møller Grønfeldt, som også er kontaktpersonen.

Søren M. Grønfeldt er uddannet inden for træfældning og træpleje og er den, man som kunde kommer i kontakt med, når man henvender sig til os.

Værdisæt

Hos 1-2-Træfældning.dk ApS er vores værdisæt at tilgodese kundernes behov ud fra et æstetisk perspektiv, de sikkerhedsmæssige behov og et fokus på, hvordan opgaven kan udføres i praksis.

Rådgivning inden for træpleje

Er du i tvivl om, hvilken form for træpleje dine træer har behov for, så kommer vi ud til dig og ser på projektet. Her kan vi rådgive dig bedst muligt efter dine ønsker og forventninger, så du kan få den bedst mulige løsning på din opgave.

Vi giver altid konkurrencedygtige priser og helt uforpligtende tilbud, så du forhåbentligt vælger os til din opgave. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse af det rum, der opstår, efter vi har udført en fældning, udtynding og/eller beskæring.

Baggrund

De, der arbejder for 1-2-Træfældning.dk, skal have de fornødne kompetencer for at kunne indgå i opgaven. De, der arbejder i træerne for firmaet, skal være uddannede i træpleje og have den avancerede klatreuddannelse ved Københavns Universitet eller tilsvarende.

Vi udfører træplejeopgaver i Østjylland og især i Århus og Højbjerg, men kører gerne over hele Jylland ved specialopgaver.

Sikkerhed i højsædet

Mange opgaver inden for træfældning og træpleje foregår i højden, og det medfører en stor risiko. Derfor vægter vi sikkerheden utroligt højt, da det kan have store konsekvenser, hvis de fornødne sikkerhedsforanstaltninger ikke overholdes. Vi har derfor stort fokus på personsikkerhed og sikring af de omkringliggende arealer, uanset om det drejer sig om topkapning, træfældning, beskæring af træ eller noget fjerde.

Skulle uheldet mod forventning være ude, har 1-2-Træfældning.dk tegnet Erhvervsansvarsforsikring i Topdanmark med følgende beløbsgrænse for erstatning ved hhv. person- og tingskade: 10.000.000 kr.

Få et uforpligtende tilbud af træplejer

Er du i tvivl om, hvilken form for træpleje dine træer har behov for, kommer vi ud til dig og ser på projektet. Herefter kan vi rådgive dig bedst muligt efter dine ønsker og forventninger, så du kan få den bedst mulige løsning på din opgave. 

Vi giver altid konkurrencedygtige priser og helt uforpligtende tilbud, så du forhåbentligt vælger os til din opgave.

Husk, at der gives håndværkerfradrag for hækklipning og beskæring af buske og træer.

Træplejer Søren Møller Grønfeldt

Udfyld formular - modtag dit tilbud

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kunder er glade for os - hør hvad de siger​

Vi sætter pris på vores kunder og gør vores ypperste for, at gøre dem glade og tilfredse med vores arbejde.

Lever i den grad op til sit navn

1 -2-TRÆfældning.dk lever i den grad op til sit navn. Søren greb hurtigt ind i en opgave der ikke blot krævede hans profesionelle kompetencer i forbindelse med et meget vanskeligt og højt træ - men har også leveret en top professionel rådgivning i en “nabokonflikt” hvor alle parter blev tilfredse og arbejdet blev udført på stedet.

Et kæmpe tak og stor anbefaling herfra

Irene Høllund

Et firma der er yderst kompetent

Et firma der er yderst kompetent. Søren er dygtig og velvidende om sit arbejde, samt tilbyder træfældning til en fornuftig pris.

Firmaet kan varmt anbefales.

Lene Holm Døssing

Professionel træfældning

Opgaven, som var for vanskelig til, at jeg selv turde binde an med den, blev udført meget tilfredsstillende - til aftalt pris og tid uden der blev gået på kompromis med sikkerheden.

Finn Kalsbøll

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv udførsel af opgave, samt god oprydning så det eneste spor efter dem, var at træet var væk.

Kurt Martinsen

Se flere anmeldelser på Trustpilot

Vi rådgiver og hjælper
​med pleje og fældning

Professionel træpleje
​og træfældning

Kontakt

1-2-Træfældning.dk ApS​

CVR: 40849718

Orionsvej 9, 8270 Højbjerg

 

Telefon: 26 27 29 28

E-mail: 12traefaeldning@gmail.com 

Brug for vores ekspertise?

Bestil træplejer nu!

26 27 29 28

white-facebook-box-fill     white-instagram-fill     youtube-hvid

Copyright © 2021 | 1-2-Træfældning.dk ApS.
​Alle rettigheder forbeholdes.