PROFESSIONEL TRÆFÆLDNING

- vi gør det, vi er bedst til!

Træbeskæring i Århus

Drømmer du om mere symmetri og harmoni i dine træer, eller er der måske risiko for at svage eller døende grene falder ned? Så er en træbeskæring løsningen. Vi kan hos 1-2-Træfældning.dk hjælpe med beskæring af træer i Århus og Østjylland, og vi beskærer både de store og små, og naturligvis også æbletræer og andre frugttræer. Hvad end opgaven er stor eller lille, er vores fokus på at udføre opgaven med øje for æstetikken. I vores optik er det nemlig væsentligt for at få et godt og tilfredsstillende resultat, at det også er smukt at se på.

Nogle af de mest hyppige årsager til at vælge træbeskæring er følgende:

Æstetiske grunde: En beskæring kan skabe symmetri, lys, luft og harmoni.
Sikkerhedsmæssige grunde: Ved en beskæring fjernes de døde og svage grene, der risikerer at gøre skade på hus eller personer. 
Størrelsesmæssige grunde: En beskæring kan mindske et træ, der er blevet for stort, men hvor kunden ikke ønsker fældning. 
Træpleje: Beskæringen kan hjælpe træet med at holde sig sundt og udvikle sig til et stærkt træ.

Professionel rådgivning

Årsagerne til ønsket om beskæring af træer kan være mange og meget individuelle. Uanset din årsag og opgavens størrelse, tilbyder vi kompetent rådgivning under hele forløbet. Vi finder sammen frem til dine forventninger og ønsker, så vi med vores store erfaring kan opfylde dem til din tilfredsstillelse. Vores vigtigste ambition er nemlig at gøre vores kunder tilfredse, når vi afleverer den udførte opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Leveret af